Fizetés és szállítás

Szállítási információ

A megrendelt terméke(ke)t az MPL futárszolgálat szállítja ki és kézbesíti a Vásárló által megadott szállítási címre. Az Üzemeltető kizárólag magyarországi címre kézbesítteti a termékeket.

Az angeldecordesign.hu webáruház a rendelések feldolgozását munkaidőben folyamatosan végzi, az adott munkanapon 10:00-ig visszaigazolt rendelések jellemzően aznap kerülnek átadásra a futárszolgálatnak annak érdekében, hogy a kézbesítés minél hamarabb megtörténhessen. Az adott munkanapon 10:00 után visszaigazolt rendeléseket jellemzően a következő munkanapon kerülnek átadásra a Futárnak.

Szállítási díj: 1310 Ft
20 000 Ft vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Fizetés információ

Vásárlás esetén a Vásárló fizetés személyesen készpénzben, utánvét, banki átutalás és a PayPal-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat.

Utánvét
Ha a rendelését házhoz szállítással kéri és az utánvétes díjfizetést választja, a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat a futárnak kell kifizetnie készpénzben, a csomag átvételekor.

Előre fizetés banki átutalással
Amennyiben előre kívánja kifizetni a rendelését banki átutalással vagy befizetéssel, ezt a rendelés elküldése után tudja megtenni. A pénz számlánkra érkezte után a lehető leghamarabb feladjuk a csomagját.

A bankszámla jogosultjának neve: Angel Decor Design Kft.
Számlaszáma: CIB BANK 10700086-27530706-51100005

PayPal
Amennyiben ezt a módot választja, akkor biztonságosan, egyszerűen és gyorsan tud bankkártyával fizetni a PayPal rendszerén keresztül. NEM SZÜKSÉGES PAYPAL REGISZTRÁCIÓ!

Ugrás fel